sv2020_1.JPG

Titul Stavba roku Kraje Vysočina 2020 náleží sportovní hale, obchvatu, nové hradní expozici a volnočasovému areálu

Vysočina
8. 9. 2021

Do přehlídky stavebních realizací, kterou po devatenácté pořádal Spolek Stavba Vysočiny ve spolupráci se Svazem podnikatelů ve stavebnictví, Českou komorou autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě a Krajem Vysočina, jehož hejtman Vítězslav Schrek, měl nad soutěží záštitu, se přihlásilo osmnáct novostaveb a rekonstrukcí.  

Za přítomnosti předsedy Senátu Parlamentu České republiky Miloše Vystrčila, hejtmana Kraje Vysočina Vítězslava Schreka, prezidenta Svazu podnikatelů ve stavebnictví Jiřího Nouzy, předsedy Oblastní kanceláře České komory autorizocaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě Karla Vaverky a radního Kraje Vysočina pro oblast školství, mládeže a sportu, informatiky a komunikačních technologií Jana Břížďaly byla dekorovány nejen stavby, ale i nejlepší studenti (Studentský projekt) a žáci (Učeň roku) středních vysočinských škol.

Soutěž a závěrečný galavečer, který se konal v pondělí 6. září v humpoleckém Divadle Za komínem, podpořila z pozice generálního partnera společnost Leube Beton a Českomoravský štěrk z pozice hlavního partnera.   

- Výsledky 19. ročníku Stavba Vysočiny - Stavba roku Kraje Vysočina 2020

- Fotogalerie ze slavnostního večera